Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Your shopping cart is empty.

Do you have a question? Or do you need help with your order?
Please contact our customer support.

i3D.net News

  • Category: i3D.net News
  • Date: 26 Aug 2014
  • Contact: Rick Sloot - Sales & Marketing Manager
  • Telephone: +31 10 89 00 070

The News Room

The i3D.net news room covers corporate news and notifications to our customers.

If you have any follow-up questions related to the articles posted in the news room, please contact your account manager or contact us through the contact form.

Nieuws

Vacature: technisch datacenter medewerkers
The Netherlands - Wednesday, June 15, 2011

INTERACTIVE 3D, i3D.net, is per direct op zoek naar twee technische support medewerkers voor werkzaamheden vanaf ons datacenter te Rotterdam. Werkzaamheden zijn fulltime, dwz 40 uur per week, en zullen bestaan uit het leveren van tweede lijns support aan onze klanten en het opbouwen van de server infrastructuur van triple A game titels wereldwijd.

Goede communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Er is veel overleg met klanten in de VS en leveranciers in Europa en Azië. Alle externe communicatie zal in het Engels plaatsvinden, je zult hierin in zowel spraak als geschrift vloeiend moeten zijn.

Onze eigen software speelt een grote rol in deployment van nieuwe games en is gelicenseerd aan vrijwel alle grote game publishers. Op basis van onze technologie zal je klanten adviseren en deelnemen aan wereldwijde deployments van Xbox360 en PS3 games. Je zult veel samen werken met de project managers van de klant en onze leveranciers wereldwijd. Van belang is dat alle processen nauwkeurig worden opgezet en gedocumenteerd.

Flexibiliteit in werkuren is gewenst gezien het 24/7 karakter van onze dienstverlening.

De werkzaamheden bestaan uit:
- Installatie en beheer hardware: in totaal duizenden HP en Dell Intel Xeon servers
- Installatie en beheer software: Linux Red Hat/CentOS, Windows 2008 R2
- Installatie en beheer netwerk: Layer 2/3 networking
- Beheer wereldwijde server clusters, gebouwd op onze software technologie
- Aanspreekpunt voor het supportteam: wijzigingen in software (Windows, Linux), beheer van managed applicaties en expert systemen
- Directe contact en advies uitbrengen aan klanten en collega's
- Schrijven van documentatie en plannen voor onze klanten

Wij hebben de volgende eisen en zoeken in jou de volgende eigenschappen:
- Ervaring met Linux Red Hat/CentOS én Windows 2008 R2
- Zelfstandige werker
- Eigen inbreng
- Enthousiast medewerker
- Teamplayer
- Je staat je mannetje en weet ook de lastige problemen op te lossen
- Vloeiend in geschrift en spreken van Nederlands én Engels. Het is zeer belangrijk in foutloos Engels te kunnen communiceren met onze grotere klanten.

Vergoeding:
- Inkomensindicatie: In overleg en op basis van ervaring en opleiding
- Reiskosten vergoeding
- All inclusive kantoor drank en snacks
- Vergoeding telefoonkosten
- Mogelijkheid tot Laptop van de zaak
- Spaarloonregeling
- Pensioenregeling

Over INTERACTIVE 3D:
Interactive 3D is marktleider in de gamehosting branche. Wij zijn gevestigd in Rotterdam: onze helpdesk en administratie bevinden zich in hartje centrum in een gezellig en ruim kantoor. Onze techniek in ons datacenter in het monumentale Van Nelle gebouw te Rotterdam. Onze server clusters staan in Rotterdam, Frankfurt, London, Parijs, Tokyo, Sydney en de VS. Wij hebben strategische samenwerkingen met alle grote game uitgevers. Tevens hebben wij een unieke positie in de console gaming met PC, XBOX360 en Playstation 3 gameservers op eigen soft- en hardware in diverse lokaties. Ons bedrijf is gelicenseerd Microsoft Xbox Developer.

Interactive 3D groeit sterk: De afgelopen jaren 844% groei, goed voor plek 24 in de Deloitte Fast 50 ranking van snelst groeiende technologie bedrijven. Ook in 2010 is Interactive 3D hard gegroeid, met een verdrievoudiging zijn alle doelstellingen meer dan gehaald.

Reageren:
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar mirjamsloot@i3d.nl ovv 'Vacature technisch datacenter medewerker' of neem telefonisch contact op met Mirjam Sloot via telefoonnummer 010-8900070.

News Archive