Helpdesk & sales:
DutchNL : +31 10 89 00 070
EnglishUS : +1 800 482 6910
GermanDE : +49 69 2573 787 09
0
Your shopping cart is empty.

Do you have a question? Or do you need help with your order?
Please contact our customer support.

i3D.net Media Channels

Press Releases

Our press releases provide our clients, the press and interested third parties with a single, easy to access source of company related information. Contact our public relations team at social@i3D.net.

Latest Press Release

Vacature: Inside Sales Medewerker
PRESS RELEASE
Rotterdam, The Netherlands - March 23rd, 2015 -

Heb jij een passie voor IT en ben je commercieel ingesteld? SmartDC – modular datacenters, zoekt een sales medewerker binnendienst. Je werkt met een hecht team op een van de mooiste fabrieksterreinen ter wereld, de van Nelle fabriek. SmartDC is een echt Rotterdams bedrijf en wij stropen iedere dag onze mouwen op om onze klanten nog beter van dienst te zijn.


Profiel
Jij bent een ondernemende sales medewerker die in staat is om zijn eigen leads te genereren. Je bent in staat om de ins en outs van ons bedrijf snel te doorgronden. Daarnaast beschik je over voldoende saleservaring om in te spelen op een toenemende en mogelijk veranderende vraag in de markt. Je haalt voldoening uit koude acquisitie, aangezien dit het belangrijkste onderdeel is van de functie. Verder ben je enthousiast en ben je prima in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. Affiniteit met IT en techniek is een grote pré.


Verder beschik je over de volgende persoonlijke competenties:
- Ondernemend
- Standvastig
- In staat eigen leads te genereren
- Zelfstandig plannen van afspraken
- Samenwerker


Functie eisen:
- Sales ervaring
- Ervaring met Office: Word/Excel
- Opleiding: MBO Niveau 4
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Affiniteit met IT en techniek is een pré


Wij bieden:
- Scholingsmogelijkheden
- Doorgroeimogelijkheden
- Een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling
- Een leuke werkomgeving


Over SmartDC:
SmartDC biedt datacenter diensten aan vanuit twee locaties. Het in 2009 gelanceerde het vlaggenschip is SmartDC: Dataport of Rotterdam. In de monumentale Van Nelle fabriek in Rotterdam, Nederland hebben wij 3500m2 aan vloeroppervlak voor ons data center. SmartDC staat bekend om zijn unieke suite concept met speciale suites per klant. Elke suite is een mini-datacenter met een eigen koeling, stroom onderbrekers, veiligheid en capaciteit uitgebouwd. Ons vlaggenschip datacenter opereert 24 van deze suites. Onze datacenters zijn allemaal Tier-3 + met N +1 koeling, N +1 Uninterruptible Power Supplies (UPS), N +1 generatoren en twee transformatoren voor 23.000 Volt netvoeding voor een totaal van 12 MegaWatt (MW) energieverbruik. 


Solliciteren:
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar hr@smartdc.net. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Deniz Arslan (Sales Manager) op het telefoonnummer 010 890 00 48.

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie